Івано-Франківська міська асоціація приватних таксистів
Вітаємо Вас Гість | RSS Головна | | Регістрация | Вхід
Меню сайта
>

Івано-Франківська обласна організація Європейської партії України

Наш опрос
Якій службі таксі Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 322

Главная » 2009 » Жовтень » 5 » ДАІ закликає власників авто не відкладати з проходженням техогляду
ДАІ закликає власників авто не відкладати з проходженням техогляду
01:02
   Як відомо, з січня цього року відповідно до положень нового порядку проведення державного технічного огляду сформована мережа суб’єктів господарювання, уповноважених на здійснення перевірки технічного стану транспортних засобів. На території Івано-Франківщини отримали ліцензії 33 суб’єкти господарювання, на базі яких проводиться технічний огляд. Для зручності автовласників крім того постановою Кабінету Міністрів дозволено проводити перевірку технічного стану автомобілів й у пунктах технічного контролю Державтоінспекції. Такий пункт обладнано, зокрема, в Івано-Франківську на вулиці Січинського. У Державтоінспекції області вважають, що 34 місць проведення перевірки технічного стану транспортних засобів цілком достатньо, щоб цьогорічний державний технічний огляд пройшов організовано і без ажіотажу.

    Щоправда, значною мірою це залежить, власне, від автовласників. Слід звернути увагу на те, що з урахуванням прийнятих змін термін проведення ДТО транспортних засобів завершується 15 грудня 2009 року. Станом на кінець вересня державний технічний огляд в області пройшли 55 відсотків транспортних засобів від загального числа тих, що підлягають огляду поточного року. Час минає, тому Державтоінспекція наполегливо радить всім автовласникам не відкладати цю процедуру на останні дні, а знайти можливість у найкоротший термін надати свої транспортні засоби на техогляд.

   Нагадуємо, що експлуатація транспортного засобу, який вчасно не пройшов у встановленому порядку державного технічного огляду дає підстави для притягнення до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в розмірі 340-425 грн., а також вилучення талона про проходження державного технічного огляду. Експлуатація транспортного засобу без талона про проходження державного технічного огляду забороняється.

    З метою максимального сприяння автовласникам і зручності в оформленні необхідних документів при проходженні ДТО за кожною станцією, яка має ліцензію на проведення перевірки технічного стану транспортних засобів, закріплений працівник авто технічної інспекції ДАІ. В кожному підрозділі ДАІ організовано прийом громадян з питань проведення державного технічного огляду.
Просмотров: 1523 | Добавил: taxi-if | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024